Ξεναγήσεις στις εκθέσεις του MOMus
MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά

Οι ξεναγήσεις στις εκθέσεις του MOMus επιστρέφουν τον Ιούνιο!

Πρόγραμμα ξεναγήσεων στους χώρους του MOMus:

 

MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Τις Κυριακές 6,13,20 και 27 Ιουνίου στις 12:00, θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις από τους επιμελητές του Μουσείου, στις τρεις περιοδικές εκθέσεις του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, «Larissa Sansour-Soren Lind, In Vitro», «Μαρία Ζερβός, The Camp», «When the Present is History – Όταν το παρόν είναι ιστορία».

Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής και επικοινωνία στο τηλέφωνο 2310 240002 και το reception.contemporary@momus.gr, με στόχο να τηρηθεί ο αριθμός max 8-10 ατόμων. 

 

MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Τις Τρίτες 8, 15, 22 και 29 Ιουνίου στις 18:00, θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στην έκθεση «Anthropause» του MOMus-Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής και επικοινωνία στο τηλέφωνο 2310 566716 ή στο reception.photography@momus.gr, με στόχο να τηρηθεί ο maximum αριθμός των 8 ατόμων. 

 

MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών

Οι ξεναγήσεις στην έκθεση «Together, so Far so Close» του MOMus-Πειραματικού Κέντρου Τεχνών θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 18:00, το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 12:00 και την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 12:00.

Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής και επικοινωνία στο τηλέφωνο 2310 593270 ή στο reception.experimental@momus.gr, με στόχο να τηρηθεί ο maximum αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων. 

 

MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 5 έως τις 27 Ιουνίου στις 13:00, θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στην έκθεση του MOMus-Μουσείου Άλεξ Μυλωνά «Takis – Ενεργειακοί Τόποι».
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής και επικοινωνία στο τηλέφωνο 2103215717 ή στο reception.mam@momus.gr, με στόχο να τηρηθεί ο μάξιμουμ αριθμός των 5 ατόμων. 

 

 

Η παρακολούθηση των ξεναγήσεων προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής, με στόχο να τηρηθεί ο μέγιστος αριθμός των επιτρεπόμενων ατόμων. Στους χώρους τηρούνται όλες οι συνθήκες ασφάλειας της δημόσιας υγείας. H χρήση μάσκας από τους συμμετέχοντες είναι υποχρεωτική.