Εκδήλωση «Νέα Επιχειρηματικότητα στον Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Τομέα»
MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση «Νέα Επιχειρηματικότητα στον Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Τομέα»

MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

(Αποθήκη Α’, Προβλήτα Α’, λιμάνι Θεσσαλονίκης)

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, 16:00 - 19:00

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να επικοινωνήσει νέα και σημαντικά θέματα στον χώρο της νέας επιχειρηματικότητας για τον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό τομέα. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν συμβουλές και μυστικά σε σχέση με τα στρατηγικά βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να επιτύχουν στην αγορά και στην εξέλιξη της επιχείρησης τους καθώς και ενημέρωση για χρηματοδοτικά εργαλεία ανάπτυξης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε καλλιτέχνες, καθηγητές/ δασκάλους, εργαζόμενους στον χώρο του πολιτισμού, νέους και εν-δυνάμει επιχειρηματίες, εκπροσώπους του δημόσιου τομέα στους χώρους της Τέχνης και του Πολιτισμού!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα Ευρωπαϊκό διαδικτυακό Learning Course με θέμα «Training in Creative and Cultural Entrepreneurship”, το οποίο έχει αναπτυχθεί μέσω του Ευρωπαϊκού έργου TraCCE. Το έργο TraCCE έχει ως στόχο να στηρίξει τους νέους επαγγελματίες του Δημιουργικού τομέα προσφέροντας απαραίτητες γνώσεις για την επιχειρηματικότητα. 

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί υπάρξει δωρεάν ξενάγηση στην έκθεση  «Ο Φρεντ Μπουασονά και η Μεσόγειος. Μια φωτογραφική Οδύσσεια» του MOMus-Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

 

Συνδιοργάνωση: South East European Research Centre (SEERC), MOMus

Είσοδος ελεύθερη

 

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης: https://docs.google.com/document/d/19fL40pjh1tFriYWL2EBp12f4dqbHryCF/edit

 

Εγγραφείτε στην εκδήλωση:

https://docs.google.com/forms/d/19EtWEVVaRX36f8RIM6OtasdZQyz8GJ2JKgBhtnQM3Ko/edit