ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ MOMus
MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη, MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά, MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ MOMus

 
To MOMus παρακολουθεί στενά και ενημερώνεται από τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19 και λαμβάνονται με ειδική μέριμνα αυξημένα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων του.
Όλοι οι χώροι του MOMus, στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, παραμένουν ανοικτοί για το κοινό.
Στο πλαίσιο των οδηγιών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας στις 8 & 9 Μαρτίου 2020 αναβάλλονται όλες οι δραστηριότητες συνεδριακού τύπου που προϋποθέτουν τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού κοινού, όπως ημερίδες, εγκαίνια εκθέσεων, παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες έως και τις 5 Απριλίου 2020. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν. Με τα σημερινά δεδομένα, συνεχίζονται κανονικά η λειτουργία των εκθέσεων, τα σεμιναριακού τύπου προγράμματα για ενήλικες και οι ξεναγήσεις σε κοινό κάτω των 50 ατόμων.
 
Για κάθε επιπλέον ενημέρωση ή διευκρίνιση παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.momus.gr, να επικοινωνείτε τηλεφωνικά είτε με την κεντρική γραμματεία στο τηλ. 2310 589141 είτε με την υποδοχή των επιμέρους χώρων (βλ. παρακάτω), ή να ενημερώνεστε από τα social media του Οργανισμού fb/ MOMus Museums, Instagram/ momus museums, #momus. 
 
ΜOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογής Κωστάκη τηλ. 2310 589141 & 143, info.modern@momus.grreception.modern@momus.gr  
ΜOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης
τηλ. 2310 240002, info.contemporary@momus.grreception.contemporary@momus.gr
ΜOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης τηλ. 2310 566716, info.photography@momus.grreception.photography@momus.gr
ΜOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών τηλ. 2310 593270, info.experimental@momus.grreception.experimental@momus.gr  
ΜOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά τηλ. 210 3215717, info.mam@momus.grreception.mam@momus.gr