Μενου

Μουσείο Άλεξ Μυλωνά
Yoga Sessions @MOMusAlexMylona
13 Σεπτεμβρίου 2023 - 4 Οκτωβρίου 2023
Εργαστήρια

Το MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά φιλοξενεί νέο κύκλο μαθημάτων γιόγκα, δομημένο στη θηλυκή ενδυνάμωση, όπως και στη προσωπική ταυτότητα κάθε ατομικότητας και έκφρασης, στο πλαίσιο της τρέχουσας, περιοδικής έκθεσης «Contemporary Womanhood 1.0. σύγχρονες θηλυκότητες».

Μέσα από τέσσερις συναντήσεις, με οδηγό το φιλοσοφικό σύστημα της γιόγκα, τα άτομα που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τη δική τους φύση και δυναμική, να αφουγκραστούν το σώμα τους και να συνδεθούν βαθιά με αυτό. Χρησιμοποιώντας το σώμα ως βιωματικό εργαλείο, πλησιάζουμε στην προσωπική μας απελευθέρωση από το παρελθόν, στην θεραπεία καθώς και στην προσωπική και συλλογική ενδυνάμωση, με στόχο οι συναντήσεις αυτές να αποτελέσουν δίαυλο επαναδιαπραγμάτευσης και επανένωσης.

 

Εκπαιδεύτρια εργαστηρίου: Ναταλία Λαδά

Η Ναταλία Λαδά είναι μαθήτρια γιόγκα από το 2011 και πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα από το 2017. Έχει παρακολουθήσει παραπάνω από 1000 ώρες εκπαίδευσης της Yoga Alliance, σεμινάρια και εργαστήρια. Μεταξύ άλλων, εξειδικεύεται στην παραδοσιακή Hatha Yoga, τεχνικές διαλογισμού και θεραπευτική γιόγκα.

 

Χρόνος: Τετάρτη 13, 20, 27 Σεπτεμβρίου & 04 Οκτωβρίου 2023, 19:00

Δηλώσεις συμμετοχής

- Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 3215717 ή το email reception.mam@momus.gr. Οι πρώτες δύο συνεδρίες (13.09, 20.09) θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο της περιοδικής έκθεσης «Contemporary Womanhood 1.0: σύγχρονες θηλυκότητες»  στο μουσείο (μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 7 άτομα), ενώ οι δύο επόμενες συνεδρίες (27.09, 04.10) στην ταράτσα του μουσείου (μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 10 άτομα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

- Κόστος συμμετοχής: 10€ για κάθε μάθημα

- Δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία στη γιόγκα. Ενδείκνυται η συμμετοχή με άνετα ρούχα. Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να φέρουν το δικό τους στρώμα γιόγκα και μία πετσέτα.