ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αυτόνομη εκπαιδευτική δράση για γονείς και παιδιά. Η συλλογή Κωστάκη και η Ρωσική Πρωτοπορία
MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη
Τετράδια αυτόνομης εκπαιδευτικής δράσης για γονείς και παιδιά από τις συλλογές και τις εκθέσεις του MOMus – τώρα στο διαδίκτυο! 

 

Τετράδια με εκπαιδευτικές δράσεις για την τέχνη από το σπίτι είναι από σήμερα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του MOMus, www.momus.gr. Τα τετράδια απευθύνονται κατά βάση σε οικογένειες και προσφέρουν online μια ποικιλία δράσεων για διάφορες ηλικίες παιδιών και νέων, ενώ ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιεί κατά βούληση ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του. Τα τετράδια οργανώθηκαν με βάση υλικό από τις μόνιμες συλλογές και τις εκθέσεις των φορέων που συγκροτούν το MOMus τα τελευταία χρόνια, επικαιροποιήθηκαν βάσει των νέων συνθηκών και είναι πλέον στον αέρα έτοιμα προς χρήση! Μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να τα εκτυπώσετε, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και εάν είστε... τολμηροί να ανεβάσετε τις δημιουργίες σας στα socialmedia, χρησιμοποιώντας το hashtag#MOMusFamilyKit!
Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται με καινούργιο, σχετικό εκπαιδευτικό υλικό.

 

«Αυτόνομη εκπαιδευτική δράση για γονείς και παιδιά. Η συλλογή Κωστάκη και η Ρωσική Πρωτοπορία»

Η Λιουμπόβ Ποπόβα τα σχήματα, τα αντικείμενα και τα πορτρέτα στα έργα της, πειραματισμοι για το σπίτι, οι βασικές αρχές του φωτομοντάζ, φιγούρες για το στήσιμο θεατρικών ή και κινηματογραφικών σκηνών, και φυσικά η ιστορία του ίδιου του συλλέκτη Γιώργου Κωστάκη, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την αυτόνομη εκπαιδευτική δράση για γονείς και παιδιά για ένα ταξίδι στα χρόνια της ρωσικής πρωτοπορίας που είναι πάντα ενδιαφέρον και πλουτίζει τις γνώσεις μας! Το τετράδιο οργανώθηκε και επικαιροποιήθηκε με υλικό από το MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη.

Πληροφορίες, ερωτήσεις αλλά και οι νέες δημιουργίες των παιδιών μπορούν να αποστέλλονται στο education.modern@momus.grγια περαιτέρω εξερεύνηση.

 


Έγγραφα