ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Γκεόργκι Λιτιτσέφσκι (Georgy Litichevsky)-Υποθετικοί χοροί. Ένα τετράδιο αυτόνομης εκπαιδευτικής δράσης για γονείς και παιδιά
MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη

Τετράδια αυτόνομης εκπαιδευτικής δράσης για γονείς και παιδιά από τις συλλογές και τις εκθέσεις του MOMus – τώρα στο διαδίκτυο!

Τα τετράδια απευθύνονται κατά βάση σε οικογένειες και προσφέρουν online μια ποικιλία δράσεων για διάφορες ηλικίες παιδιών και νέων, ενώ ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιεί κατά βούληση ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του. Τα τετράδια οργανώθηκαν με βάση υλικό από τις μόνιμες συλλογές και τις εκθέσεις των φορέων που συγκροτούν το MOMus τα τελευταία χρόνια, επικαιροποιήθηκαν βάσει των νέων συνθηκών και είναι πλέον στον αέρα έτοιμα προς χρήση! Μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να τα εκτυπώσετε, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και εάν είστε... τολμηροί να ανεβάσετε τις δημιουργίες σας στα socialmedia, χρησιμοποιώντας το hashtag#MOMusFamilyKit!

Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται με καινούργιο, σχετικό εκπαιδευτικό υλικό.

«Γκεόργκι Λιτιτσέφσκι (GeorgyLitichevsky) - Υποθετικοί χοροί. Ένα τετράδιο αυτόνομης εκπαιδευτικής δράσης για γονείς και παιδιά»

Το τετράδιο αυτόνομης εκπαιδευτικής δράσης «Γκεόργκι Λιτιτσέφσκι (GeorgyLitichevsky) - Υποθετικοί χοροί» οργανώθηκε για να συνοδεύσει τις εξορμήσεις μικρών και μεγάλων στην ομότιτλη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Μουσείο Συγχρονης Τέχνης (Νοέμβριος 2016 - Φεβρουάριος 2017).
Χρησιμοποιώντας εύκολα υλικά, μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στον ιδιαίτερο κόσμο των κόμικς που μας προτείνει ο καλλιτέχνης με συνοδοιπόρους – μεταξύ άλλων - τον Κωνσταντίνο Καβάφη, τον Αντόν Τσέχωφ, υποθετικά πορτρέτα σε χάρτινους καθρέφτες, χούλα χουπ παιγνίδια, διαδικτυακές αναζητήσεις και περιήγηση στο opuscomicum με ήρωα τον βαρώνο Μινχάουζεν.

Πληροφορίες, ερωτήσεις αλλά και οι νέες δημιουργίες των παιδιών μπορούν να αποστέλλονται στο education.modern@momus.grγια περαιτέρω εξερεύνηση.

Έγγραφα