ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό εργαστήριο «Φωτογραφίες από σπίτι»
MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
Πιο επίκαιρο από ποτέ, δεδομένου των συνθηκών και των προκλήσεων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα μουσεία σε όλον τον κόσμο λόγω της πανδημίας είναι το θέμα που όρισε το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων ICOM, «Το Μέλλον των Μουσείων. Αναστοχασμός και Επανεκκίνηση», για τη φετινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων, στις 18 Μαΐου 2021.
Το MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο φετινό πρόγραμμα με το διαδικτυακό εκπαιδευτικό εργαστήριο «Φωτογραφίες από σπίτι» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου, ώρα 18:00-21:00.
Μείναμε αρκετά στο σπίτι. Βιώσαμε τον χώρο αυτό σαν το προσωπικό μας καταφύγιο, το γυμναστήριό μας, το σχολείο μας, τον χώρο που συναντούσαμε τους άλλους έστω και από απόσταση. Στο διαδικτυακό, εκπαιδευτικό εργαστήριο θα μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα, φωτογραφίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο μας με δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεση. Στο κατώφλι της επόμενης μέρας, θα ανακαλύψουμε όλα όσα μας ενώνουν με τους άλλους.
Σχεδιασμός-υλοποίηση: Αντώνης Βλάχος, Μαρία Κοκορότσκου
Για νέους ηλικίας 13 έως 103 ετών.
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310 566 716 και στο email: reception.photography@momus.gr.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας Απαραίτητη η χρήση πλατφόρμας zoom.